Email os
Nyheder

Hovedårsagen til princippet om glas drivhus

Drivhuset fungerer som et komplekst system, der kombinerer fysik, teknik og plantefysiologi. Det giver et passende og kontrollerbart miljø for plantevækst ved at bruge gennemsigtigt glasmateriale som hovedbelysningsoverfladen og diverse miljøkontroludstyr indeni.


Først og fremmest er kernen i glasdrivhuset dets belysningsydelse. Som et materiale med fremragende lystransmissionsydelse kan glas maksimere sollys til at komme ind i drivhuset og give den lysenergi, der kræves til fotosyntese af planter. Samtidig tager glasdrivhusets design også højde for den ensartede fordeling af lyset for at sikre, at planterne i drivhuset kan få nok lys.


Ud over belysningsydelsen er glasdrivhuset også udstyret med en række forskellige miljøkontroludstyr for at opnå nøjagtig kontrol af miljøfaktorer såsom temperatur, fugtighed, kuldioxidkoncentration. For eksempel kan drivhuset om vinteren øge indetemperaturen ved at opvarme udstyr for at forhindre, at planter bliver beskadiget af lav temperatur og frost. Om sommeren kan indendørstemperaturen sænkes gennem ventilationsudstyr for at forhindre, at planter mod varmeskader ved høje temperaturer. Derudover kan drivhuset også øge luftfugtigheden gennem befugtningsudstyr for at imødekomme vækstbehovet hos nogle planter med høje luftfugtighedskrav.


Udover den grundlæggende temperatur-, fugt- og lysregulering kan glasdrivhuset også være mere raffineret miljøregulering i henhold til forskellige plantearter og vækststadier. For nogle planter, der har brug for lange dage, kan drivhuset for eksempel forlænge lystiden gennem kunstigt lysudstyr; For nogle planter, der kræver en høj CO2-koncentration, kan drivhuset øge den indendørs CO2-koncentration gennem en CO2-generator.


Derudover har glasdrivhuset også fokus på energibesparelse og miljøbeskyttelse. I design bruger drivhuse normalt rimelige bygningsstrukturer og isoleringsmaterialer for at reducere energitab; I drift vil drivhuset bruge intelligent kontrolsystem i henhold til indendørs og udendørs miljøforhold og planters vækstbehov, automatisk justere driftstilstanden for forskellige miljøkontroludstyr for at opnå formålet med energibesparelse og høj effektivitet.


Relaterede nyheder
Mobil
+86-18961180163
Adresse
North District Of Innovation and Technology Building, New North District High-tech Park, Changzhou, Jiangsu, Kina
+86-18961180163
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept